Projecten

Grond- en straatwerk sleufsilo en kuilplaat

Voor een agrarische klant maken wij een nieuwe kuilplaat met sleufsilo-elementen. We hebben eerste de maiskuil omgezet en opnieuw aangereden.

Vervolgens hebben wij de bestrating gerooid en afgevoerd en de bestaande keerwand gedemonteerd en afgevoerd.

Braakman sleufsilo 1

 De nieuwe kuilplaat wordt breder dan de bestaande. Om de sleufsilo-elementen op een stabiele ondergrond te plaatsen wordt er een cunet ontgraven, welke gevuld wordt met een laag menggranulaat. Deze laag wordt verdicht en geprofileerd.

Braakman sleufsilo 2

Midden tussen de sleufsilwanden is een rij straatkolken aangebracht.

Vervolgens wordt er een straatlaag aangebracht en geprofileerd waar de sleufsilowanden op geplaatst worden. De lijn van de wanden is met behulp van GPS uitgezet.

Braakman sleufsilo 3 

Daarna is er een dubbele strook rijplaten aangebracht. Vanaf deze rijplatenbaan kunnen de sleufsilo-elementen rechtstreeks vanaf de vrachtwagen worden geplaatst.

Braakman sleufsilo 4

 

 

Nadat de rijplaten zijn afgevoerd en de zandbaan tussen de elementen is geprofileerd, worden de H-verbandstenen aangebracht. Dit gebeurd machinaal met behulp van een midi kraan met bestratingsklem.

Braakman sleufsilo 5

Nadat de bestrating in de silo aangebracht is, hebben wij de aansluitingen aangeheeld aan beide ingangen van de silo. De bestrating is vervolgens afgestrooid.

Braakman sleufsilo 7

Als laatste hebben hebben wij weer grond tegen de sleufsilowanden aangemaakt en het geheel afgewerkt.

Braakman sleufsilo 6

 

 

 

 

 

 Terug naar overzicht projecten 

Naar boven