Voor 2018 heeft Mulder-Eykelkamp BV reeds een aantal investeringen gedaan.

Er zijn een aantal nieuwe bestelbussen aangeschaft, welke onder andere worden ingezet voor het vervoeren van mini gravers.

 

Daarnaast is er een nieuwe shovel Ahlmann AZ150 F zwenklader gekocht, deze machine vervangt de Ahlmann AZ150 E.

Ook hebben we geinvesteerd in nieuwe kranen. Er zijn twee nieuwe mobiele kranen aangeschaft, namelijk twee maal Liebherr A914 Litronic. Ook is er nieuwe rupskraan Liebherr R920 compact. 

Voor het cultuurtechnisch werk is er geinvesteerd in een verlenggiek met maaikorf.

Voor het agrarische en cultuurtechnische werk hebben we een nieuwe Maschio ruwfrees aangeschaft. Daarnaast hebben we een nieuwe set front- en achtermaaiers aangeschaft.

Verder hebben we twee nieuwe tractoren gekocht, namelijk een John Deere 6120 M FT4, welke breed ingezet kan worden binnen ons bedrijf. Ook hebben wij een John Deere 5090 GF aangeschaft. Deze machine met cultuurbanden zetten wij onder andere in voor het fijnprofileren van zandbanen met een lasergestuurd raam.

Zodra de machines afgeleverd worden, vindt u het op deze site. 

Er staan nog een aantal andere investeringen op stapel. Zodra hier meer over bekend is, vindt u het op de website.

 

 

 

We hebben sinds heden ook een weegbrug die geschikt is tot 60 ton.  Deze gebruiken wij niet alleen voor eigen wegingen en werken, maar ook voor derden.  Wij zijn direct aan de N35 gevestigd, tussen de afslag Hoonhorst en Dalfsen. Zodoende is de...
Eind november hebben wij een tussentijds certificeringsonderzoek gehad voor de VCA en ISO. Ons ISO-9001-2015 systeem voldoet aan de normen. Zodoende zijn we nu in bezit van een nieuw ISO-certificaat.  Ook is ons VCA-systeem gecontroleerd. Ons certificaat...
Voor 2018 heeft Mulder-Eykelkamp BV reeds een aantal investeringen gedaan. Er zijn een aantal nieuwe bestelbussen aangeschaft, welke onder andere worden ingezet voor het vervoeren van mini gravers.  
Het opleiden van ons personeelsbestand staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de gebruikelijke opleidingen voor BHV, VCA, nascholing chauffeurs, hebben wij deze winter een medewerker opgeleid voor het keuren van speeltoestellen. Deze medewerker...

Contact

Mulder-Eykelkamp B.V.
Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl