logo Mulder Eykelkamp

 

 

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een

Stratenmaker / hovenier

 

Wij vragen

Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en zelfstandigheid.

De werkzaamheden zijn zeer breed georiënteerd, o.a. grondwerk GWW, aanleg- en onderhoudswerk groen, hovenierswerk en straatwerk.

U heeft een flexibele instelling m.b.t. werkdagen, uren en werktijden.

Wij bieden

Een afwisselende en gevarieerde functie, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een compleet ingerichte bus met gereedschap.

 

 Voor werkzaamheden in de leidingbouw zijn wij op zoek naar een

 

 

Minikraanmachinist

 

De functie

Het verrichten van graafwerkzaamheden in de leidingbouw. De werkzaamheden verricht u in een straal van ± 40 km rond Zwolle.

Wij vragen

Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en zelfstandigheid. U bent in het bezit van een rijbewijs BE. Vrachtwagenrijbewijs (incl. chauffeursdiploma) is een pré. U heeft een flexibele instelling m.b.t. werkdagen, uren en werktijden.

Wij bieden

Een afwisselende en gevarieerde functie, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ter beschikking stellen van een minikraan met vervoer.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature, solliciteer dan met je up-to-date CV en motivatie per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je contact opnemen per e-mail of telefonisch met Frans Eykelkamp 06 – 20 00 03 36. 

 

 

  We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2022 al weer gedaan. We hebben een nieuwe Nooteboom dieplader in gebruik genomen. Nu hebben wij nog meer flexibiliteit om ons brede en diverse machinepark te transporteren door heel...
  In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Stratenmaker / hovenier   Wij vragen Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en zelfstandigheid. De...
Eind oktober hebben wij een tussentijds sonderzoek gehad voor de VCA en ISO. Ons ISO-9001-2015 systeem voldoet aan de normen. Zodoende is ons ISO-certificaat verlengd. Ook is ons VCA*-systeem gecontroleerd. Ons certificaat is verlengd volgens de...
AED
Op onze bedrijfslocatie aan de Heinoseweg 67 hebben we sinds heden een AED hangen.  Deze AED hebben wij niet alleen voor ons eigen personeel aangeschaft, maar ook voor allee belanghebbenden in de buurt. Deze investering is er één in het kader van Maatschappelijk...

Mulder-Eykelkamp B.V.

Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl

Naar boven